CJO reageert op antisemitische uitingen Khoulani raadslid Den Haag

door | jun 6, 2017 | Nieuws

Abdoe Khoulani, Haags raadslid voor de Partij van de Eenheid, noemde Israelische scholieren op bezoek in Den Haag “toekomstige kindermoordenaars” en “zionistische terroristen in wording”. Deze uitspraak is volgens de op 1 juni  j.l. door de EU aangenomen werkdefinitie van antisemitisme een hedendaagse vorm van het klassiek antisemitische bloedsprookje uit de middeleeuwen.

Dit is niet de eerste keer dat hij over de schreef gaat. In 2014 schreef Khoulani  “Leve Isis!”, op zijn Facebookpagina.

Khoulani wordt blijkbaar volledig verblind door een buitengewoon fanatiek Islamistisch chauvinisme: hij haat alles wat Joods is, zelfs kinderen die nog nooit iemand iets misdaan hebben,  en kan geen woord van kritiek over zijn lippen krijgen jegens de ongelooflijke misdaden die moslims, waaronder ook kinderen,  jaar in jaar uit in de allereerste plaats tegen elkaar bedrijven. Hij noemt een stel Joodse kinderen  moordenaars en tegelijkertijd verheerlijkt hij het zich in  bloed rondwentelende  IS.

Op de website van de Partij van de Eenheid vermeldt Khoulani dat hij streeft naar een samenleving op basis van wederzijds respect en begrip en dat hij zich inzet voor een  omgeving zonder haat en geweld.

De tegenstelling tussen Khoulani’s verwerpelijke uitlatingen en de vrome voornemens op de website is evident. Hij spreidt een bizarre hypocrisie ten toon: zijn recente beschuldigingen aan het adres van Joodse schoolkinderen en zijn bewondering voor IS langer geleden tonen aan dat zijn uitlatingen op de website géén ander doel hebben dan de Nederlandse samenleving zand in de ogen te strooien.

Zoals deze tribale chauvinist zijn er velen, in de Islamitische wereld en ook in Europa. Het enige belangwekkende aan Khoulani is  dat hij heel  Nederland  laat zien hoe het Islamisme (let wel: Islamisme, niet de Islam) werkt: elk kritisch woord over handelingen van moslims, hoe beestachtig ook, wordt afgedaan als islamofoob, en alles maar dan ook alles wordt aangepakt om Joden te beschuldigen van de meest vreselijke misdaden. Factfree, bijna altijd. Om daarmee indirect en soms direct op te roepen tot haat en geweld tegen Joden, en in het verlengde daarvan, het Westen.

Deze houding heeft een directe relatie met de afschuwwekkende misdaden  zoals die door geestverwanten van Khoulani zeer recent in Londen zijn gepleegd. Zijn verbale terrorisme is een opmaat naar fysiek terrorisme.

Dat de man zijn abjecte mening laat horen is onaangenaam maar pas echt onrustbarend is het feit dat hij voldoende stemmen van Haagse burgers heeft verzameld om een plaats in te nemen in de raad.

Nederland móet ten strijde trekken tegen de misdadige meningen van deze man en zijn trawanten. Permanente educatie waar het kan en juridische maatregelen waar nodig. Anders gaan wij, het vrije, tolerante en democratische Nederland een heel hoge prijs betalen.